Multifocale glazen.

 

Wanneer u kiest voor multifocale brillenglazen, kunt u met één bril veraf en dichtbij altijd scherp en comfortabel zien. sinds de introductie ruim 50 jaar geleden is er veel veranderd in de mogelijkheden van multifocale brillenglazen. Wij adviseren u multifocale brillenglazen, die volledig op uw ogen en persoonlijke wensen worden afgestemd. Dankzij de nieuwste technologieën en ontwerpen verzekeren de nieuwste generatie multifocale brillenglazen u van optimaal kijk- en draagcomfort. 

Nikon Master multifocaal.

 

Dit innovatieve brillenglas houdt niet alleen rekening met de oogcorrectie, maar ook met de anatomie van uw ogen en de unieke vorm van uw nieuwe montuur.

Aan de hand van de individuele meetgegevens wordt het Master brillenglas hierop volledig afgestemd. zo heeft u de perfectie correctie en ervaart u in elke situatie en in alle kijkrichtingen een nog breder en comfortabeler gezichtsveld. Nikon Master is een maatwerk multifocaal brillenglas. door extra rekening te houden met de natuurlijke leeshouding, profiteert u van een breder en scherper kijkgebied voor nabij.

Een goed advies voor uw multifocale bril.

 

Er zijn multifocale brillenglazen voor ieder montuur en in diverse uitvoeringen. laat u zich daarom vooraf goed informeren. de juiste keuze zorgt voor veel kijkcomfort en rustig en comfortabel zicht onder alle omstandigheden. wij laten u graag de verschillende opties zien, zodat u weloverwogen kunt kiezen. kom dus gerust eens langs voor de deskundige oogmeting en een welgemeend advies. 

Met 100 jaar ervaring is Nikon aanwezig in vele instrumenten uit het dagelijks leven. Brillenglazen, foto-apparatuur, telescopen, medische scanners, nano-componenten: het zijn allemaal Nikon innovaties. Iedere vooruitgang in één van deze domeinen biedt meerwaarde aan de anderen. Zo staat Nikon steeds aan de top van de technologie. Met in het middelpunt van deze knowhow: de optiek.

 

Mol optiek levert het onderscheidende en kwalitatief hoogwaardige Nikon assortiment; van multifocaal, enkelvoudig tot bureau brillenglazen. Met de toepassing van de vernieuwde exclusieve NODE technologie worden de optische eigenschappen van Nikon brillenglazen maximaal geoptimaliseerd. U heeft als consument hierdoor het dunste, meest esthetische en verfijnde brillenglazen in de markt. U ervaart geen visuele belemmeringen.