We leven in een wereld waarin we steeds meer omringd worden door kunstlicht. Het is nu mogelijk om elk glastype dat u bestelt uit te breiden met ingebouwde bescherming zonder hinderlijke reflecties.

Langdurige blootstelling aan blauw licht kan voor droge ogen, hoofdpijn en verminderd contrast zorgen.

 

Shamir Blue Zero is een helder glastype. Andere producten die blauw licht willen blokkeren hebben last van een hinderlijke en onfraaie blauwe tint. Blue Zero’s heldere glas garandeert een comfortabel zicht bij elke lichtomstandigheid, terwijl u ook 100% scherpt zicht behoudt. Doordat het filter precies de juiste golflengte absorbeert, beschermt het uw ogen zonder dat uw comfortabele zicht verstoord wordt. Het absorbeert schadelijke UVA en UVB straling en biedt daardoor een goede UV-bescherming. Als laatste: Shamir Blue Zero is geschikt voor iedereen, een aanrader voor kinderen en volwassenen.

 

Voor een nog uitgebreidere bescherming raden we aan om Glacier Plus UV coating of een Glacier Achromatic UV coating toe te voegen. Deze coatings bieden de ogen bescherming tegen UV-straling dat vanaf de achterkant van de glazen richting het oog gereflecteerd wordt. Het heeft nog een aantal extra voordelen. De anti-statische eigenschap stoot stof, water en olie af waardoor het glas schoon blijft. Shamir Glacier coatings maken glazen harder en gladder en dat zorgt voor een langere levensduur..